Om Kartverket

Kartverket blei etablert i 1773 og er den eldste tekniske etaten i Noreg som framleis er i drift. Oppgåvene våre har endra seg i takt med digitaliseringa av samfunnet. Vi er ei moderne og innovativ verksemd med blikk for framtida.

Jobb- og karrieresider

Les meir om ledige stillingar i Kartverket og kva vi kan tilby på jobb- og karrieresidene våre. 

Arrangementer og kurs

Regionmøte Gjøvikregionen og Gran 2023

Kartverket Innlandet innkaller herved til Norge digitalt regionmøte i Gjøvikregionen og Gran. Påmeldingsfrist 31. mars.

Norge digitalt regionmøter vår 2023

Kartverket Oslo og Viken ønsker alle Norge digitalt-parter velkommen til vårens regionmøter. Møtene avholdes fysisk i den enkelte region i perioden 14. mars - 13. april. Påmeldingen er åpen, og vi håper at så mange som mulig kan delta!

Regionmøte Valdres 2023

Kartverket Innlandet innkaller herved til Norge digitalt regionmøte i Valdres. Påmeldingsfrist 31. mars.

Vis alle arrangementer

Nyheter

Smarte påskeforberedelser med Kartverket

Skal du til sjøs, til skogs eller til fjells i påska? Kartverket har nyttige tips til båtfolk, skigåere og hytteeiere. Les om gratis kart både på mobil og papir, og en nyttig nødplakat til hytta.

Åpnet FN-senter med norsk støtte

FN åpner nå et Centre of Excellence for å styrke arbeidet med den globale geodetiske referanserammen, som er grunnlaget for all bruk av geografisk informasjon og forskning på klima.

Avvikler «Eiendomstjenester»

Den digitale tinglysingstjenesten for mindre virksomheter, «Eiendomstjenester», blir avviklet i løpet av 2023. Fra 1. april er det ikke mulig å registrere nye brukere i tjenesten.

Vis alle nyheter
Del