Our website only contains limited information in English. Please see our English front page to find shortcuts and the menu to all our English content.

Last updated

Del 2 føringskurs

Etter at du har gjennomført kursets del 1, og har fullført og bestått eksamen del 1 - kan du melde deg på del 2. Dette er et praktisk kurs hvor du lærer hvordan de tre delene av matrikkelen skal føres.

Del 2 gir deg som saksbehandler en praktisk innføring i føring av matrikkelen. Det gis kort repetisjon av viktige tema fra del 1. Kurset gjennomføres digitalt, og du skal i løpet av 3-dagerskurset ha ført alle tre delene av matrikkelen: Matrikkelenhet, adresse og bygning.

Forkunnskaper

Alle obligatoriske leksjoner i del 1 må være fullført, og eksamen i del 1 må være bestått.

Kursinformasjon og forberedelser

Du vil uka før kurset motta mer informasjon om kursets del 2, samt lenker til oppgaver og presentasjoner.

For å få godkjent del 2 alle obligatoriske oppgaver i kurset fullføres i løpet av de tre kursdagene. 

Se kurskalender for kommende kurs.

 

Påmelding - Føringskurs

Vi gjør oppmerksom på at kurset ikke gjennomføres dersom det er færre deltakere enn 5 påmeldt. Du er ikke endelig påmeldt før bekreftelse på plassen er mottatt på den e-postadressen du har oppgitt ved din påmelding.

Eksamen

Tirsdag i den påfølgende uken etter at du har gjennomført del 2 av kurset, blir det sendt ut eksamensoppgaver. Eksamen består av en praktisk oppgave. Oppgavene må løses innen tre arbeidsdager.  Les mer om eksamen i del 2.

Share
XPPT