Fra fire til tre

Møtene ble planlagt gjennomført fire steder i fylket, men påmeldingene viste at det holdt med tre fysiske møteplasser. Disse var Hatteng (rådhuset til Storfjord kommune), Alta (rådhuset til Alta kommune) og Vadsø (Kartverkets lokaler i Statens Hus). Alle møter ble gjennomført i tidsrommet 9.-12. mars 2020.

I møtene ble det presentert:

  • nyheter fra Norge digitalt
  • gjennomgang av nye FDV-avtaler
  • gjennomgang av budsjett og regnskap for FDV-arbeidet

Effektivt med «roadtrip»

Heldigvis har Kartverket Troms og Finnmark ansatte i både Vadsø og Tromsø. Dette gjør oss i stand til å møte kommuner og andre samarbeidsparter på en god og effektiv måte. Møtedeltakerne var tilfredse med dette og de faglige diskusjonene dette innbyr til.

 

FAGPRAT: Diskusjon rundt lunsj-bordet (Foto: Steinar Vaadal, Kartverket Troms og Finnmark).

Litt kjøring blir det ut av en slik "road-trip", ca 1 800 km i bil med en eller flere ansatte fra Kartverket og reiseruten gikk fra Vadsø via Tromsø, Hatteng og Alta for den til slutt endte opp i Vadsø igjen.

 

«ROADTRIP»:Lena B. Johansen og Bength Eriksen underveis på «roadtrip Norge digitalt/ FDV» (Foto: Steinar Vaadal, Kartverket Troms og Finnmark)

Kontaktinformasjon

Spørsmål angående årsmøtene kan rettes til Kartverket Troms og Finnmark ved: steinar.vaadal@kartverket.no

Presentasjoner

Presentasjonene under er ikke uu-behandlet, og blir fjernet i begynnelsen av mai måned. Etter dette må du henvende deg til Kartverket Troms og Finnmark dersom du ønsker de tilsendt.